Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Solgte ferierejser for 54,2 mill. kr. på en uge Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Solgte ferierejser for 54,2 mill. kr. på en uge

Udgivet: 10/1 2014 af Rejsestart.dk

Solgte ferierejser for 54,2 mill. kr. på en ugeDanskerne er gået ind i det nye år med en voldsom rejselyst

Spies, der er Danmarks største udbyder af ferierejser, har i den seneste uge solgt rejser til en samlet pris af 54,2 mill. kr. – svarende til 320.000 kr. i timen døgnet rundt. I forhold til samme uge sidste år er der tale om en stigning på 15 pct. Ca. 70 pct. af de solgte rejser er sommerrejser – hovedparten med afrejse i skolernes sommerferie.

- Selv om dagene omkring jul og nytår ikke var særlig vinterlige, har mange benyttet dem til at realisere drømmene om sikker sommersol og varme. Internettet har været flittigt brugt – ca. 65 pct. af de solgte rejser blev booket via nettet, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Specielt mange børnefamilier har sikret sig en plads sydpå i skoleferien. Ca. 40 pct. af alle solgte rejser er med All Inclusive. – Til børnevenlige Tyrkiet solgte vi 70 pct. flere rejser end i samme uge sidste år. Mallorca og Rhodos oplever også nogle stærke salgsdage. I det hele taget er Grækenland kommet stærkt igen efter den økonomiske nedtur. Der er faktisk tre græske øer blandt de fem bedst sælgende rejsemål, siger Torben Andersen.

Listen over sommerens favoritrejsemål hos Spies ser lige nu således (flest solgte rejser i forhold til udbuddet):

1) Mallorca
2) Tyrkiet
3) Rhodos
4) Kos
5) Kreta Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen