Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Søg årets sjoveste sommerjob Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Søg årets sjoveste sommerjob

Udgivet: 25/2 2016 af Rejsestart.dk

Søg årets sjoveste sommerjobSmil pænt på billeder, test hotellets madrasser og mål vandtemperaturen i badelandet. Det er nogle af arbejdsopgaverne i årets sjoveste sommerjob, som netop er slået op – i norske Trysil. Den primære arbejdsopgave er dog at anmelde destinationens nye MTB-ruter og cykelstier, og arbejdsgiveren, Destinasjon Trysil, opfordrer familier til at ansøge sammen.


Trysil er kendt og elsket af danske skiløbere for sine høje fjelde og snesikre vintre. Nu kan en gruppe udvalgte danskere så få lov at opleve områdets flotte natur i sommermånederne som en del af det, der sandsynligvis er årets sjoveste sommerjob. Destinasjon Trysil har sat jagten ind på en gruppe testpiloter, hvis job er at teste og anmelde Trysils nyåbnede MTB-ruter og cykelstier.

Stillingen indebærer
Udover at prøvekøre cykelruterne, skal testpiloterne besøge restauranter, teste madrasser på Radisson Blu Resort, måle vandtemperaturer i spa- og badeland samt afprøve buffeten ombord på færgen Stena Saga. Samtidig skal man som testpilot dokumentere sit ophold med et udlånt GoPro-kamera.

Vil man have lidt mere at rive i – og endnu mere fart over feltet – er der også mulighed for at prøve kræfter med arbejdsopgaver som river rafting, ridning, vandring og/eller golf. Det nødvendige udstyr udleveres på stedet.

Som løn får testpiloterne dækket kost og logi, alle aktiviteter samt overfart med Stena Line fra Frederikshavn til Oslo. Trysil ligger 2,5 times kørsel nord for Oslo.

Trysils nye cykelattraktion
Testpiloterne kan glæde sig til en aktiv familieferie i Trysil med de norske fjelde som kulisse. Her finder man bl.a. Trysil Bike Arena, der er et familievenligt cykelområde med træningsbane, cykelstier og fjeldruter for cyklister i alle aldre. Samtidig byder Trysil på 100 km naturligt MTB-spor i skovene og fjeldene.

Som noget nyt kan man i år også sætte sig i sadlen på det nybyggede MTB-område Gullia, der består af en række nyanlagte stier med navne som Green Fox, Happy Rabbit og Sweet Dreams. Ruterne byder på imponerende træbuer og specialbyggede elementer, og undervejs er der mulighed for at gøre pitstop ved borde og bænke med udsigt over fjeldet. Stierne er – som man kender det fra de snedækkede pister – markeret med farvekoderne grøn, blå og rød, så det er nemt at finde den helt rette rute til familiens niveau.

Søg jobbet
Testpilot-aspiranter i alle aldre – især børnefamilier – opfordres til at søge jobbet. Der er ansøgningsfrist den 21. marts.

Læs mere og søg stillingen her.

Vil du hellere til Trysil, når der er sne, så læs om det her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen