Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Spies får fem nye hoteller for voksne Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Spies får fem nye hoteller for voksne

Udgivet: 19/9 2011 af Rejsestart.dk

Spies får fem nye hoteller for voksneSpies’ koncept med hoteller for voksne har været en stor succes, og derfor fordobler de nu antallet af hoteller, så de i 2012 har ti.

Spies har haft så stor succes med deres hoteller for voksne, at de i sommeren 2012 præsenterer fem nye hoteller. Spies har over de seneste tre år haft en fremgang på 120% rejsende til Tyrkiet, og det er derfor ikke tilfældigt, at tre af hotellerne er i Tyrkiet.

- Vores voksenhoteller, der har en aldersgrænse på 16 år, placeres i Alanya, Side og Bodrum, mens det nye på Cypern ligger i Ayia Napa og på Kreta i Chania. Dermed kan vi tilbyde hele 10 egne voksenhoteller på de fleste af vores mest populære rejsemål omkring Middelhavet, på De Kanariske Øer og i Thailand. Og flere Sunprime Resorts vil komme til, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Der bruges megen energi på at finde det rette hotel til rejsen, da det i flere tilfælde er rejsemålet i sig selv.

- Vores voksenhoteller tilbyder bl.a. spa-behandlinger, fitnesscenter, SATS-hold, god mad og fine vine. Sunprimes egne skandinaviske arkitekter indretter værelserne til både inspiration og afslapning med senge af høj kvalitet. På hotellerne tilbydes også Easy Travel, som er Spies’ eget koncept, som bl.a. indeholder 10 kg ekstra bagage, direkte transfer uden stop på andre hoteller, og i de fleste lande indtjekning allerede på hotellet, siger Jan Vendelbo.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen