Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Spring lufthavnskøen over Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Spring lufthavnskøen over

Udgivet: 23/5 2012 af Rejsestart.dk

Spring lufthavnskøen overFor chartergæster, der elsker All Inclusive, er der gode nyheder. De får nemlig flere muligheder for at springe køen over til check in i lufthavnen.

All Inclusive, direkte adgang fra ens værelse til swimmingpoolen og indtjekning til flyet allerede i hotellets reception.

Det er tre af de trends, som lige nu er populære i charterbranchen. Antallet af danske charterrejsende, der vælger All Inclusive-ferier er steget voldsomt de sidste fem år.
I dag tilbyder de danske rejsebureauer hundredevis af hoteller med egen eller fælles swimmingpool, som gæsterne har adgang til direkte fra eget værelse.

Rejseselskabet Spies er et af dem:

"Hotellet bliver mere og mere et rejsemål i sig selv. Derfor kræver vores gæster en høj standard. Ens ferieseng skal være mindst lige så god som den derhjemme," fortæller direktør Jan Vendelbo fra Spies.

Spies introducerer nu også Easy Travel, hvor gæsterne i ro og mag kan aflevere deres bagage i hotellets reception og først ser den igen, når de lander i Danmark. Samtidig udleveres gæstens boardingkort til flyet. For mange giver det et par ekstra timer ved poolen, når de kan hoppe uden om køerne i lufthavnen og gå direkte til flyet.

"I vinteren 2008/2009 nød cirka 10 procent af vores gæster godt af Easy Travel – i denne sommer er tallet cirka 30 procent. Lige nu har vi Easy Travel i Spanien, Grækenland og Thailand og håber snart at kunne tilbyde det i Tyrkiet og Egypten," fortæller Jan Vendelbo.

Easy Travel er inkluderet i rejsens pris og byder blandt andet også på 10 kilo ekstra bagage. Transferbusserne kører uden stop ved andre hoteller fra og til lufthavnen.

Så orker du ikke at stå i kø i sommerheden er Easy Travel måske en idé.
Find din egen sommerferierejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen