Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Stena Line skifter navn til Santa Line Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Stena Line skifter navn til Santa Line

Udgivet: 5/11 2015 af Rejsestart.dk

Stena Line skifter navn til Santa Line Julen er en vigtig tradition for Stena Line, og i år vil vi fejre det på en helt særlig måde. Fra i dag og indtil jul skifter færgeselskabet navn til ‘Santa Line’. Den historiske navneforandring bliver lanceret på alle Stena Lines markeder. For dem, der elsker julegaver, har vi også forberedt nogle særlige overraskelser at kigge efter – både om bord og online.

Om mindre end to måneder er det atter jul, og for hver dag, der går, rykker julehyggen tættere og tættere på. Denne hyggelige julestemning vil Stena Line gerne bidrage til, og derfor skifter selskabet navn til ’Santa Line’. Navneforandringen er en ny måde for færgeselskabet at fejre jul på og vil omfatte talrige overraskelser både online og om bord på færgerne.
’Santa Line’ vil erstatte alle eksisterende logoer på alle kanaler: Websitet, Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.

”Julen er en smuk tradition, som involverer vores venner og familie, og hos Stena Line vil vi gerne være en del af denne tradition. Vi tror på, at navneforandringen er en sjov og spændende måde at få opmærksomheden drejet over på julen, og den er også med til at vise, at vi tager julen og dens traditioner meget alvorligt. Julen handler også om at tage sig af vores medmennesker på forskellige måder, og derfor er det vigtigt for os at sende en tanke og en gave til dem, der virkelig har brug for det. Der er både mennesker tæt på os og rundt omkring i verden, som desværre ikke har de samme muligheder, som vi har”, siger Thomas Christiansen, Markedschef for Stena Line Danmark.

Navneforandringen varer helt indtil d. 24. december, og i denne periode afholder vi mange forskellige juleaktiviteter, inklusiv en digital velgørenhedskampagne på Facebook, hvor vi vil donere penge til UNICEF, samt en række forskellige aktiviteter om bord for vores kunder.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen