Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Stjerne-mad til solgæster Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Stjerne-mad til solgæster

Udgivet: 5/3 2012 af Rejsestart.dk

Stjerne-mad til solgæster11 stjernekokke laver mad til gæster på det femstjernede hotel Cliff Bay på Madeira.

Der er langt fra 60’ernes grisefester til charterrejsen år 2012. Det er det femstjernede Spies-hotel Cliff Bay på Madeira et godt eksempel på. Ikke alene er hotellets restaurant, Il Galo d’Oro, tildelt øens eneste Michelin-stjerne, men i dagene 16., 17., 20. og 21. marts har køkkenchefen, Benoît Sinthon, inviteret 10 Michelin-kokke til en dyst på gryder og pander.

Ud over stjernekokke fra Østrig, Spanien, England og Ungarn deltager Hans Välimäki, en finsk 'chef', der har to Michelin-stjerner med i bagagen. Kokkene udfordrer hinanden i temaerne 'Best of Madeira', 'Flavors of The World', 'Heritage of The Rivera' og 'Signature dishes'.

"Selv om det lyder dyrt, er priserne på hotellets restaurant overkommelige set med danske øjne. Vores gæster kan købe en fireretters gourmetmiddag med f.eks. Lobster Appetiser, Kobe-kød til hovedret og en spændende dessert for under 100 euro," fortæller direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Læs mere om   Madeira her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen