Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Storbyferie i Oslo hitter hos Stena Line Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Storbyferie i Oslo hitter hos Stena Line

Udgivet: 30/6 2014 af Rejsestart.dk

Storbyferie i Oslo hitter hos Stena LineStorbyferie i Oslo og Stockholm er sommerens vinder hos Stena Line. Især den norske hovedstad er populær med en stigning i antallet af bookinger på utrolige 253 procent sammenlignet med sidste år. Hvad Stockholm angår, lyder stigningen på 187 procent.

Vi er naturligvis meget tilfredse med vores salg af rejser til Oslo og Stockholm. Jeg tror, det skyldes flere ting. Forsommeren har budt på fint vejr, og det er en fordel for skandinaviske rejsemål, som desuden passer fint til ønsket om kortere ferierejser på tre-fem dage. Vi bilder os samtidig ind, at
vores satsning med billigere færgerejser øger lysten til at rejse med os.
Endelig er Stena Saga, som sejler mellem Frederikshavn og Oslo, nyrenoveret. Det fejrer vi med et tilbud på mini-cruise med all inklusive, og det produkt er hurtigt blevet populær, siger salgs- og markedschef Thomas Christiansen, Stena Line Danmark.

Stena Line har generelt sænket priserne det seneste år og tilbyder som noget nyt prisgaranti, når man bestiller færge og overnatning på samme booking. En anden nyhed er, at Stena Line sælger attraktive pakker til blandt andet Nordens største forlystelsespark, Liseberg i Göteborg, samt Astrid Lindgrens Verden, hvor Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg er to af de store trækplastre.
Alle børn (til og med 15 år) i bil sejler hele sommeren gratis med Stena Line, og der findes over 100 attraktioner i Sverige og Norge, som er gratis for børn, når man viser sin billet fra Stena Line.

Thomas Christiansens personlige favoritrejsemål i sommerferien er steder som Hemsedal, Trysil, Skeikampen og Hafjell. Det vil sige destinationer, som danskerne først og fremmest forbinder med skiferie.

Fjeldet har udviklet sig til en helårsaktivitet, hvor skiene er skiftet ud med blandt andet cyklen. Mulighederne er mange: Løb, mountainbike, rafting, rapelling, klatring, badeland, bjørnepark og mange andre ting. Det er selvfølgelig stadig muligt at vandre og fiske i Norge og Sverige, men fjeldene indbyder i stigende grad til en meget aktiv ferie, og det sætter danskerne pris på. Det kommende år vil vi derfor lancere flere nye produkter, som passer ind i dette koncept - både når det gælder rejser med familien samt veninde- eller drengeturen, oplyser Thomas Christiansen.

Besøg Stena Lines hjemmeside

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen