Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Få dit livs surfferie på Bali Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Få dit livs surfferie på Bali

Udgivet: 18/2 2016 af Rejsestart.dk

Få dit livs surfferie på BaliBali er landet, du skal rejse til, hvis du elsker luksusstrande og vand. Men udover at dase på de hvideste strande i verden og bade i det klare krystalblå vand, så er Bali også landet, hvor du har muligheden for at dyrke vandsport. Hvad enten du er øvet eller ej. Bali er nemlig surfernes paradis.


Prøv grænserne af med surfsportens kunst

De fleste ved, hvad surfing er. Mange regner det sikkert også som en umulighed at prøve selv og en form for fiktiv sportsgren. Men det er det langt fra, og mange vil føle sig vilde med at surfe efter en personlig oplevelse med bølgerne og brættet. Den bedste mulighed for at stifte bekendtskab med surfing er på Bali. Strandene er hvide, vandet er varmt, og der findes bølger, som er gode for øvede såvel som nybegyndere. Surfing er en svær kunst, og det vil med sikkerhed ikke lykkes for dig at komme op at stå på boardet de første mange gange. Men så er det heldigt, at vandet er dejlig varmt.

Få undervisning så du bliver en haj til at surfe

Hvis du ikke har mod på at prøve surfing selv, så findes der mange steder på Bali, hvor der gives professionel undervisning.. Derfor skal du heller ikke frygte at surfe, hvis du ikke er så komfortabel med store bølger og vand. Du vil blive guidet professionelt af eksperter hele vejen igennem, så du kan blive rigtig god til at surfe.

Oplev en anden kultur og slå to fluer med ét smæk

Ikke nok med at Bali er surfernes paradis, så får du også mulighed for at stifte bekendtskab med en anden kultur på din surfferie. Øen har noget helt fantastisk natur, som man burde se, når man ikke befinder sig på vandet, og maden er udsøgt langt de fleste steder. Balineserne er meget troende, og det resulterer i, at de er meget livsglade og venlige. Det er i overensstemmelse med buddhismen, at man er glad for livet og de gode ting, som tilkommer en. Den glæde kan ikke undgå at smitte af på dig. Sidst, er Bali fyldt med turister, der er nysgerrige og åbne. Det giver rig mulighed for at stifte nye venskaber og oplevelser med andre, man sent vil glemme.

Hos C & C Travel kan du få skræddersyet din rejse til Bali.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen