Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Tag på luksusferie i Barcelona med Lotte Heise Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Tag på luksusferie i Barcelona med Lotte Heise

Udgivet: 7/9 2011 af Rejsestart.dk

Tag på luksusferie i Barcelona med Lotte HeiseViva Tours tilbyder nu en rejse til Barcelona for livsnydere, der inkluderer to shows og en guidet rundtur af Lotte Heise i byen, hun holder så meget af.

I oktober og marts giver Viva Tours dig muligheden for en lidt utraditionel livsnyderferie i Barcelona. Den hurtigt snakkende entertainer, Lotte Heise, vil sørge for, at rejsen bliver noget helt andet, end I er vant til. Rejserne strækker sig over 11 dage, hvor I bliver indlogeret på et flot 4-stjernet wellness-hotel i feriebyen Salou. På Hotel Estival Park vil der efter nogle oplevelsesrige dage være mulighed for at slappe af i deres eksotiske poolområde eller med massage, sauna m.m. i Spa Club Arquum.

Lotte Heise vil, med godt humør og hendes fantastiske syn på Spanien og Barcelona, underholde jer over to omgange med hendes ”Livsnydershow”. Hvis hendes forkærlighed for Barcelona ikke kommer til syne i showet, så skal det nok komme til syne, når hun tager jer med på en guidet rundtur i den catalanske hovedstad.

Livsnyderrejsen koster 5.695 kr og har afrejse 24. oktober og 19. marts.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen