Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Thomas Cook Airlines køber pakkelager Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Thomas Cook Airlines køber pakkelager

Udgivet: 18/10 2012 af Rejsestart.dk

Thomas Cook Airlines køber pakkelagerThomas Cook Airlines Scandinavia overtager per 1. november 2012 Gate Gourmet Logistics’ pakkelager for toldfrie varer i Lund.

Nordens største charterflyselskab, køber det toldfrie pakkelager i Sydsverige til november. På lageret arbejder 65 ansatte for at gøre oplevelserne på flyturen til noget særligt, og alle bliver de ansat af det danske flyselskab, der i dag har cirka 1.050 medarbejdere i de skandinaviske lande samt i Spanien.

Lageret i Lund blev etableret for ti år siden, og her pakker man hvert år cirka 1,5 millioner poser med taxfreevarer til levering til fly i lufthavne i hele Norden.

"Salget af varer om bord er et af vores fokusområder og en stadig voksende del af vores forretning. Overtagelsen af lageret i Lund har stor strategisk betydning i videreudviklingen af vores unikke koncept, hvor vi i forvejen har det største salg i verden per flypassager," siger administrerende direktør i Thomas Cook Airlines, Torben Østergaard.

Inflight-direktør, Nicole Bellaiche, er også tilfreds med udvidelsen:

"Med overtagelsen af lageret i Lund får vi kontrol over hele fødekæden fra pakningen af de toldfrie poser til udleveringen i flyene," siger Nicole Bellaiche.

Thomas Cook Northern Europe omsatte i det seneste regnskabsår for 10,1 milliarder danske kroner og fik et overskud på 940 millioner danske kroner.

Find din flyrejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen