Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsebureau konkurs lige før højsæsonen - Tiffany Tours Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsebureau konkurs lige før højsæsonen - Tiffany Tours

Udgivet: 4/7 2014 - Rejsenyt.

Rejsebureau konkurs lige før højsæsonen - Tiffany ToursRejsegarantifonden oplyser i en pressemeddelelse udsendt den 3. juli 2014 at Tiffany Tours ApS er blevet erklæret konkurs.

Rejsegarantifonden oplyser i en pressemeddelelse at Tiffany Tours ApS , Smedegade 30, 4200 Slagelse, CVR-nr. 29 91 75 66, er den 3. juli 2014 blevet erklæret konkurs ved skifteretten i Næstved på baggrund af en begæring indgivet af selskabet selv. Kurator er advokat Ole Borch, Bech-Bruun, Langelinie Allé 35, 2100 København Ø.

Tiffany Tours ApS blev registreret i Rejsegarantifonden i den 28. september 2006 og udbød rejser med rutefly til det meste af verden. Fonden krævede i forbindelse med sin gennemgang af et perioderegnskab pr. 31. marts 2007, at selskabet stillede forhøjet garanti til afdækning af fondens fulde risiko, da selskabets kapitalbered-skab ikke var tilfredsstillende.

Fonden har fået oplyst, at der pt. ikke er nogen kunder ude at rejse. Der efter det oplyste 48 kunder, som skulle have været ud at rejse i løbet af juli måned. Disse rejser bliver ikke gennemført, dvs. kunderne kommer ikke afsted, men kunderne kan søge erstatning hos fonden, hvis de har købt en rejseydelse omfattet af fondens dækning. Herudover er der et antal kunder, som skulle være rejst i august og fremefter, hvor kurator vil undersøge mulighederne for at gennemføre disse rejser.

En rejseydelse omfattet af fondens dækning kan være en pakkerejse med fx både fly og hotel eller en flybillet til privat brug, hvortil kunden har købt konkurssikring.

Du kan læse mere om konkurssikring her (pdf)

Er du ramt af konkursen kan du læse en vejledning til hvordan du skal forholde dig og downloade relevante erstatningsblanketter her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen