Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Turist tæt på Nordpolen Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Turist tæt på Nordpolen

Udgivet: 25/2 2015 af Rejsestart.dk

Turist tæt på NordpolenDen norske ø-gruppe Svalbard er noget af det tætteste man kan komme på Nordpolen som almindelig turist. Et seksdages adventure-cruise med Hurtigrutens polarskib, MS Nordstjernen, er en af nyhederne i årets katalog fra Norsk Rejsebureau.

Det er sidste stop inden Nordpolen. Den lille ø-gruppe Svalbard ligger tæt på 80. nordlige breddegrad, længere mod nord end Alaska, Sibirien og det meste af Grønland. Med kun lidt over 1.000 km til Nordpolen kommer man ikke tættere på verdens top som almindelig turist.

Denne sommer præsenterer Norsk Rejsebureau en naturoplevelse ud over det sædvanlige i samarbejde med Hurtigruten. Polarskibet MS Nordstjernen er bygget i 1956 og renoveret i 2000 og 2013.

I en aura af original, maritim atmosfære med smukke trædæk og træpaneler tager skibet sine gæster med på en ekspeditionsrejse i de arktiske farvande langs nordvestkysten af Svalbards største ø, Spitsbergen. Svalbardturene sejler med to afgange om ugen hele sommeren.

”Det er en eventyrlig naturrejse med isbjørne, hvaler, imponerende isbræer, smukke fjorde og den enestående midnatssol. Hvis vejret er til det, krydser man 80 grader nord ind i det nordlige ishav. Det er en oplevelse, der brænder sig fast på nethinden,” fortæller rejsekonsulent Susanne Frimand, der selv har besøgt Svalbard om bord på MS Fram.

Norsk Rejsebureau har oplevet en stigende interesse for unikke naturoplevelser. I forvejen samarbejder rejsebureauet med Hurtigruten, der kendes for at være ’Verdens Smukkeste Sørejse”’ langs Norges kyst fra Bergen til Nordkap.

På programmet er også længere explorer-rejser til både Grønland og endda Antarktis, men med MS Nordstjernen får gæsterne en intens og koncentreret oplevelse af det utrolige naturområde ved en af verdens nordligste øgrupper.

”Det er en god tilføjelse til resten af vores sommerprogram, der rækker lige fra hotelferier og endnu flere kør-selv fjordture i hele Norge, til de smukke sejladser og cruises langs Norges kyst,” siger Christian Willumsen, marketing - & produktionsmanager hos Norsk Rejsebureau.

Læs mere om Norsk Rejsebureau her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen