Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ung Rejs har droppet Sunny Beach Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ung Rejs har droppet Sunny Beach

Udgivet: 1/9 2011 af Rejsestart.dk

Ung Rejs har droppet Sunny BeachSunny Beach kan snart være på vej væk fra deres image som feriested for drukgale unge. Flere af hotellerne omkring Sunny Beach vil nemlig boykotte de rejsebureauer, der sender festlige unge til Bulgarien.

Sommeren i Sunny Beach er i de senere år blevet forvandlet til et inferno af fulde unge. Det prøver hotellerne at ændre på ved at boykotte de rejsebureauer, der anbefaler unge at benytte sig af de lave alkoholpriser.

Det er et tiltag, som direktøren fra Ung Rejs, John Tobiesen, forstår: ”Hos Ung Rejs ved vi om nogen, hvordan det er at blive stemplet med mærkatet ”drukrejser”. Vi har arbejdet benhårdt med at formidle, at vores rejser er meget mere end det. Derfor har vi for længst droppet Sunny Beach som rejsemål.”

Ved siden af de populære festpakker er Ung Rejs også begyndt at arrangere kultur- eller sportsrejser for unge, der gerne vil færdes med andre unge, uden det skal gå op i fest hver dag.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen