Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Verden rundt på tre dage i Herning Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Verden rundt på tre dage i Herning

Udgivet: 11/2 2013 af Rejsestart.dk

Verden rundt på tre dage i HerningOmkring 1.000 udstillere med tilbud på rejser, camping, feriedestinationer, golf og fritidsudstyr indtager MCH Messecenter Herning, når Ferie for Alle for 16. gang åbner dørene til hele verden på én enkelt weekend.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og besøges år efter år af flere tusinde ferielystne livsnydere. Fra fredag 22. til søndag 24. februar går det igen løs i Herning med et stærkt udstillerfelt inden for fem områder: Udland, Danmark, Camping, Golf og Udeliv. Og projektchef Anders Ladefoged Mortensen garanterer, at der blandt de omkring 1.000 forskellige udstillere kan findes noget for enhver feriesmag:

- Vi er utrolig stolte af den stærke og årligt tilbagevendende opbakning, vi oplever fra både gæster og udstillere. Flere udstillere kommer langvejs fra for at gøre Ferie for Alle til deres eneste udstillingssted i Danmark – blandt andet Seychellerne og Guadeloupe, der er med for første gang. Og de mange udstillere har igen i år gode tilbud med til de besøgende på messen, siger han. 

Der er et yndigt partnerland
Som traditionen byder, er et land udråbt til Partnerland og får derfor særlig fokus på messen. I år er landet Danmark. Udstillerskaren i Danmarks-hallen tæller destinationer over alt i Danne-vang og byder bl.a. på masser af smagsprøver af danske egnsretter. Fra scenen bliver hallens lydkulisse skabt af levende musik og underholdning, hvor besøgende blandt andet kan lære, hvordan man laver hjemmerøgede fisk af herrerne bag DR2-succesen ”Storrygeren”.

- Danmark rummer et væld af feriemuligheder inden for stort set alle ferietyper, og det bekræftes blot, når man tager et kig på listen over de mange forskellige udstillere i Danmarks-hallen, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Masser af udland på god plads
For de besøgende, der er på jagt efter ferie uden for Danmarks grænser, er udbuddet også stort. Faktisk er det større end nogensinde. Og bredden i udstillerne betyder, at der kan findes alt fra ferier på solbeskinnede øer i Caribien og krydstogter på verdenshavene til safariture på savannen og vandringer i de norske fjelde.

Ferie for Alle udvidede i 2012 det populære Udland-område fra én til to haller for at gøre mere plads til de mange udstillere. Dette fortsætter på den kommende messe og vil igen give mere gangplads og flere hvileområder til de mange besøgende i de 13 messehaller.

Ferie for Alle foregår i MCH Messecenter Herning fredag 22. og lørdag 23. februar fra klokken 10-18 og søndag den 24. februar fra klokken 10-17. Læs mere på ferieforalle.dk

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen