Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Wifi kun tilgængeligt når det regner - og så det gratis Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Wifi kun tilgængeligt når det regner - og så det gratis

Udgivet: 7/10 2016 af Rejsestart.dk

Wifi kun tilgængeligt når det regner - og så det gratisMed efteråret følger regn og rusk, og det kan få mange til at holde sig inden døre. Det svenske outdoor brand Haglöfs tilbyder derfor fri WIFI til vandrere langs den historiske vandresti Kungsleden i Nordsverige. Et initiativ, de håber på, kan få flere mennesker til at bevæge sig ud uanset vejr og vind. En enkel finte: Forbindelsen virker kun, når det regner!

Som vi kender det fra Danmark, viser vejret i Sverige sig sommetider fra sin mere barske side. Det svenske outdoor brand Haglöfs har dog siden 1914 gjort det lettere at udfordre både vejret og naturen, og med et nyt, digitalt initiativ i form af gratis WIFI håber de nu at få endnu flere mennesker til at bevæge sig ud uanset vejr og vind.

I dag er det nemlig lige så vigtigt at have velfungerende og stabilt internet som at kunne holde sig tør, når det regner. En undersøgelse fra 2014* viser, at en god netværksforbindelser er det, vi værdsætter mest, når vi rejser.

- Selvom vores produkter er udviklet til at kunne trodse alle vejrets elementer, er det ikke altid nok til at motivere folk til at vandre videre, når det øser ned. Derfor vil vi gerne tilbyde folk lidt underholdning, når vejret viser sig fra sin værste side, siger Peter Fabrin, CEO hos Haglöfs.

Vandrerne skal håbe på masser af regn
Langs Kungsleden – eller Kongestien, som vi kalder den på dansk – i det nordlige Sverige har Haglöfs etableret WIFI, som giver vandrere mulighed for at koble sig på nettet på steder, hvor der normalt ikke er nogen form for internetdækning. Overhovedet. Men der er en hage ved det: Det fungerer kun, når det regner. Når vejret er godt, skal naturen opleves.

- Vores ”Weather-fi” er drevet af solenergi og er tilgængeligt, når det regner, i hele oktober 2016. Og jo mere det regner, jo stærkere er signalet, fortæller kommunikationschef Sara Skogsberg Cuadras.

En vandring i den svenske ødemark kan derfor både byde på masser af naturoplevelser og TV-serie-maraton i teltet – afhængig af vejret.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen