Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Storbyferie > Washington Privatlivspolitik  

Washington

Rejsebureauer
Risskov Rejser
Team Benns


Nyttig info om Washington
Værd at vide
Links
Flybilletter


Tilføj en kommentar om Washington
Tilføj kommentar
Washington D.C. er USA’s hovedstad og det skaber et helt speciel stemning i byen. Det mest magtfulde land i verden styres herfra og det virker som om Wahington D.C. er designet til at være hovedstad, og bygningerne er skabt for at imponere og skabe respekt.

Der er meget stor sikkerhed overalt, specielt efter 11. september 2001, samtidig er Washington D.C. også præget af åbenhed, således er det muligt at overvære debatter i Senatet, ligesom der er rundvisning i det Hvide Hus. Alt dette sammensat med den amerikanske kultur gør Washington D.C. til en utrolig oplevelse.

Washington D.C. er rig på seværdigheder som du sikkert kender allerede på grund af byens jævnlige optræden i medierne, men at opleve de storslåede seværdigheder på nært hold er en helt anden og fascinerende oplevelse. Der er så mange muligheder, men Capitol Hill, Washington D.C.'s fornemmeste landemærke og byens hjerte Det Hvide Hus, Vietnam War Memoral, som er en af byens mest besøgte mindesmærker og Alington kirkegården med den ukendte soldats grav.

Længe inden Washington D.C. blev etableret som hovedstad, var George-town en lille tobakshavn ved Potomac-flodens bred. I dag er det Washingtons mest charmerende bydel med hyggelige smågader, historiske bygninger, masser af butikker, fantastiske restauranter, alt i alt en levende, kulturrig og fascinerende bydel.

Washington D.C. er en perfekt destination for en storbyferie og du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Der er så mange muligheder i byen og du er garanteret masser af oplevelser.


Find storbyferie til Washington

Se rejsebureauer der tilbyder storbyferie til Washington her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen