Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > LeMans: Mere populært end nogensinde Privatlivspolitik  
Rejsenyt

LeMans: Mere populært end nogensinde

Udgivet: 27/5 2010 - Rejsenyt.

LeMans: Mere populært end nogensindeDet legendariske 24 timers løb er en oplagt weekendtur for far og søn, der vil opleve farten fra første parket og i trygge rammer.

Far, søn og Le Mans! Det legendariske 24 timers løb er de senere år blevet et stadig mere populært mål for en weekendtur blandt fædre og deres børn - især sønner - der vil opleve farten fra første parket. En popularitet man tydeligt mærker hos arrangørerne af motorsportsrejser i Danmark.

Motorsport skal også lugtes
- Interessen for at opleve Le Mans live i stedet for foran tv´et er stigende. Især blandt fædre som tager deres børn med, mærker vi en stor interesse, og flere er allerede faste deltagere, fortæller Christian Richter-Pedersen fra FDM motorsport.

Denne trend bekræfter K-rejser som også har oplevet en ændring i sammensætningen af publikum.

- Før i tiden var LeMans en ren mandetur, men i dag er det både far og søn og hele familier der tager afsted sammen, fortæller Jacob Kristensen fra K-Rejser.

Verdens største motorsportsbegivenhed samler omkring 250.000 tilskuere til en lang weekend med spænding, fest, fart og en fantastisk stemning. Heraf vurderes det, at omkring 25-30.000 er danskere, kun overgået af franskmænd og englændere. I år afholdes LeMans den 12.-13. juni.

Download gratis guide til gode oplevelser på LeMan

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen