Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rundrejser > Aktivferie i Sälen Privatlivspolitik  

Aktivferie i Sälen

Rejsebureauer
Der er i øjeblikket ingen bureauer, der har rejser til Aktivferie i Sälen.

 Klik her for at se hvilke bureauer, der har rundrejser
Tilføj en kommentar om Aktivferie i Sälen
Tilføj kommentar
Tag på aktivferie i Sälen med Actours.

Hele området omkring det smukke Sälenfjeld er en oplevelse for sig - også om sommeren. Hvor man om vinteren suser ned ad fjeldet, så kravler man om sommeren til tops - til fods, med stolelift eller på mountainbike. For op skal man - op til den imponerende udsigt over de vidtstrakte fjelde, skove og vildmarker, der er som skabt til friluftsliv og vandreture. Der er meget at se på, så tag også en dag hvor I pakker bilen og en god frokostkurv - og drager ud på en lidt længere sightseeing i området.

Bo tæt på naturen
Stöten ligger midt i Sälens vildmark. Her er der højt til himlen, langt til horisonten og masser af plads til spændende sommerferieoplevelser for både store og små. I kommer til at bo tæt på naturen, hvor et rigt dyre- og fugleliv udfolder sig. Turene på fjeldet er det rene eventyr. Luften er klar og frisk, søer og elve bugner af fisk, vandfald buldrer i nærheden, og i det tidlige morgenlys kan I måske få øje på en elg i skovkanten.

Afslapning - også for voksne
I Sälen er der oplevelser, aktiviteter og afslappet stemning for alle uanset alder, humør og energiniveau. Prøv lykken med fiskestangen i den klare fjeldbæk eller gå en tur på den 18 hullers golfbane. Og efter en dag i fuld aktivitet venter en dukkert i en af de nærliggende badesøer - efterfulgt af en tur på massage-bænken eller i solariet.

Liv og glade feriedage for børn
Minigolfbanen i området er et populært samlingspunkt for børnene. En tur med stoleliften højt oppe over jordens overflade er et eventur, og har man ikke lyst til at trave ned ad fjeldet, kan man bare tage liften ned igen. "Familieaften ved elven" er råhygge for både store og små - en oplevelse i lejrbålets skær, som kan blive feriens højdepunkt.


Find rundrejser til Aktivferie i Sälen

Se rejsebureauer der tilbyder rundrejser til Aktivferie i Sälen her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen