Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rundrejser > Irland - rundrejse Privatlivspolitik  

Irland - rundrejse

Rejsebureauer
Riis Rejser
Tilføj en kommentar om Irland - rundrejse
Tilføj kommentar
Rundrejse på 12 dage med halvpension

Tag med på en betagende rundrejse til den grønne og smilende ø Irland, der er så utrolig rig på kulturminder og fyldt med naturoplevelser.

Du oplever den irske historie på nært hold, du hører om storhedstider men så sandelig også om de hårde vilkår, irerne i mange århundreder har levet under. Rejsen går til de gamle herresæder med hver deres historie. De imponerende naturscenerier med frodige marker, grønne bakkede områder med kvæg og fåreflokke er, som du kender dem fra billeder, og i de kystnære områder møder får du indblik i den barske og vilde natur med stejle klinter.

I de hyggelige byer med gamle huse og gårde ofte omgivet af stengærder vil du opleve irerne som et imødekommende og hjælpsomt folk og naturligvis bliver der masser af mulighed for at besøge de berømte Pubber.

På rejsen fra Danmark og under hele rundrejsen på øen er vi ledsaget af vores dansktalende lokalguide og rejseleder, der til dagligt er bosiddende i Irland. På hele rejsen bor du på gode 3-stjernede hoteller med halvpension. Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet.


Find rundrejser til Irland - rundrejse

Se rejsebureauer der tilbyder rundrejser til Irland - rundrejse her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen